Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, остана резерва при победата

...
Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, остана резерва при победата
Коментари Харесай

Голмайсторът на ЦСКА не успя да продължи страхотна серия срещу Хебър

Нападателят на ЦСКА - Дюкенс Назон, остана запаса при успеха с 3:0 над Хебър Пазарджик, като се появи в игра към края на мача. Хаитянинът непроменяемо попадаше в стартовата единайсеторка в предходните 13 турнирни дуела. В тях вкара 7 гола и още веднъж е водещ изпълнител на отбора, както бе и през предходната акция. Тогава осъществя 18 попадения в 32 срещи.

Назон бе пропуснал единствено мачовете от първите два кръга, които се играха през юли. Причината е, че по време на лятната пауза взе участие с националния тим на Хаити в шампионата „ Голд Къп “. Това му попречи да организира естествена подготовка и да бъде на линия за старта на шампионата. В отсъствието на Назон в нападението на ЦСКА против Хебър през вчерашния ден действаха Майкъл Естрада и Матиас Фаетон.

Старши треньорът Нестор Ел Маестро бе взел забавно решение за заместител на санкции Юга в средата на терена. Като опорен халф действаше 32-годишният австриец Емануел Шакич, а ляв бек бе французинът Тибо Вион. На терена след дълго неявяване се появи младият гамбийски защитник Сейни Сенянг. В групата за следващ път място не откри арменецът Жираир Шагоян.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР