Нападателят на ЦСКА - Джером Синклер, сподели как се чувства

...
Нападателят на ЦСКА - Джером Синклер, сподели как се чувства
Коментари Харесай

Нападател на ЦСКА: Сравняваха ме със Стърлинг едно време

Нападателят на ЦСКА - Джером Синклер, показа по какъв начин се усеща в " аления " клуб и направи някои забавни съпоставения.

" Преди да дойда, бях чувал, че ЦСКА е най-известният тим в България. Познавах двама-трима футболисти, които са били тук преди този момент. Не беше мъчно да избера ЦСКА. Всичко стана доста бързо, в последния ден на трансферния прозорец ", призна Синклер пред ТВ+.

" Няма да не помни почитателите на Ливърпул. Борихме се за купата, само че останахме втори. Те бяха неразделно до нас - и преди, и по време и след мачовете. Палеха факли, пееха. В България видях, че почитателите на ЦСКА вършат същото. Запалянковците на отбора са толкоз звучни, нямам самообладание отново да се върнат по трибуните. "

" Приятно е да виждаш познато лице като Пардю всеки ден. Но не е единствено той, всеки в клуба ме кара да се усещам добре пристигнал ", съобщи футболистът.

" Сравнявали са ме със Стърлинг, само че когато бе на моите години. След това той доста ме изпревари. Стърлинг е ниско, само че доста бързо и технично крило ", добави Синклер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР