Нападателят на Тотнъм Хари Кейн призна, че може да напусне

...
Нападателят на Тотнъм Хари Кейн призна, че може да напусне
Коментари Харесай

Хари Кейн намекна, че ще напусне Тотнъм

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн призна, че може да напусне родния си клуб, в случай че отборът не стартира да печели титли. Капитанът на " шпорите " сега се възвръща от травма и се съгласи да даде изявление в обществената мрежа Instagram.

В него Кейн бе безапелационен, че в случай че не вижда напредък в развиването на лондончани е доста евентуално да си събере багажа. Интерес към нападателя има от страна на топ отборите в Европа, като Реал Мадрид и Ювентус.

" Обичам, Тотнъм. Винаги ще го обичам. Но, постоянно съм казвал, че в случай че не виждам тимът да се развива в вярната посока тогава няма да седнал съм тук единствено, с цел да угодя на някого. Аз съм упорит състезател. Искам да се модернизирам, да ставам по-добър. Искам да съм един от топ футболисите. Всичко зависи от това дали ще прогресираме като тим. Това не значи сигурно, че ще остана тук вечно. Искам да спечелвам титли. През идващия сезон треньорът за първи път ще има опция да направи предсезонна подготовка и да ни покаже своите хрумвания. Ще забележим какво ще стане ", сподели Кейн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР