Нападателят на Швейцария Брийл Емболо описа като сбъдната мечта случилото

...
Нападателят на Швейцария Брийл Емболо описа като сбъдната мечта случилото
Коментари Харесай

Емболо: Стана това, за което си говорехме на почивката

Нападателят на Швейцария Брийл Емболо разказа като сбъдната фантазия случилото се в миналата среща с Камерун от Мондиала в Катар. Играчът на Монако осъществя единствения гол за триумфа с 1:0. За него този дуел беше специфичен, тъй като той е камерунец и е роден в Яунде, само че като дете фамилията му се мести да живее в Европа. Там те се устройват в Швейцария, а футболистът получава локален паспорт. 

“Много съм горделив. Това е сбъдната фантазия - да вкарам първия си гол на международно състезание. Поздравления за целия тим, тъй като през днешния ден показахме доста зряла игра ”, съобщи Емболо.

“През първото полувреме контролирахме нещата в продължение на 30 минути, след което допуснахме две лековати неточности. Още при започване на втората част пък направихме това, за което си говорихме на почивката. Дано да продължим напред. Пожелавам всичко най-хубаво и на Камерун ”, добави Емболо.

В идващия кръг “кръстоносците ” ще спорят с Бразилия.
 Ян Зомер е четвъртият вратар на Мондиал 2022, който става Играч на мача Ян Зомер е четвъртият вратар на Мондиал 2022, който става Играч на мача
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР