Нападателят на Португалия и Реал Мадрид Кристиано Роналдо даде съгласието

...
Нападателят на Португалия и Реал Мадрид Кристиано Роналдо даде съгласието
Коментари Харесай

Роналдо изглежда сигурен за Ювентус

Нападателят на Португалия и Реал Мадрид Кристиано Роналдо даде единодушието си да премине в Ювентус, където ще заработва по 30 млн. евро на сезон, заяви испанският всекидневник AS, представен от БГНЕС.
Новината за прехвърлянето на Роналдо занимава от известно време всички огромни спортни медии в Европа и по света. Напускането на португалеца изглеждаше ясно, откакто и Зинедин Зидан се отдръпна от поста на треньор на Реал. Според Marca Роналдо в действителност е решил да си върви още през зимата, защото тогава Флорентино Перес е решил, че в случай че някой даде 100 млн. евро за португалеца, то трансфер ще има.
Според AS, откакто петкратният притежател на " Златната топка " публично е приел да стане футболист на Юве, управлението на Реал се е срещнало с сътрудника на футболиста Жорже Мендеш. Сега остава само двата клуба да се спогодят за трансферната сума, като се чака тя да е сред 100 и 120 млн. евро. Ювентус възнамерява да продаде Гонсало Игуаин на Челси за 60 млн. евро, с цел да си обезпечи средства за закупуването на Роналдо.
Кристиано Роналдо мина на " Бернабеу " през лятото на 2009 година от Манчестър Юнайтед за 93,4 млн. евро. Миналият сезон той вкара 44 гола в 44 мача от всички шампионати и стана победител в Шампионската лига. Трансферът на Роналдо в Ювентус е съвсем сигурен и в случай че не се случи нещо ненадейно, португалецът ще подпише съглашение с италианския гранд до лятото на 2022 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР