Нападателят на Пескара Валери Божинов сподели, че ситуацията в Италия

...
Нападателят на Пескара Валери Божинов сподели, че ситуацията в Италия
Коментари Харесай

Божинов с разказ за коронавируса в Италия: Обстановката не е добра

Нападателят на Пескара Валери Божинов показа, че обстановката в Италия с коронавирусът е много сериозна. Футболистът се включи в предаването “ От дузпа в тъч ” на Sportal TV , с цел да опише от първо лице какво е ситуацията на Апенините.

“Обстановката тук не е доста добра. Изолирани сме, единствено от у дома до базата вървим. Не са добре нещата, само че това е животът. Надяваме се да няма нито жертви, нито облни. Искаме по най-бързия метод да мине този вирус и да се върнем към естествения метод на живот. Тук е покруса в действителност - не е умерено, всеки мисли за здравето си. Може да се върви до магазина, само че заведения за хранене и такива неща не работят. Не можеш да излизаш от града, имаш право единствено до работа и да се връщаш до у дома. Ние футболистите сме малко изолирани от тази позиция, че не можем да стоим близко един до различен, упражняваме при разнообразни условия ", сподели Божинов.

" Хаос и суматоха няма, само че хората са с маски и с ръкавици. Не се опасявам, няма от какво да се тормозя. Има напрежение, което витае вътрешно в мен, само че то е и за всички. Говорим за болест, за вирус, има и смъртни случаи, това са неприятни неща. Не е прелестно да се играе без аудитория, само че тук става въпрос за здравето. В клуба ни дадоха един лист, в който се разписваш, че можеш да вървиш единствено до базата и магазина. Има вид да се спрат и тренировките от 7 до 10 дни или да отидем на лагер ".

" В много тимове има признаци на грип, освен в нашия. Не мога да кажа, че има инфектирани от ковид, тъй като няма подобен случай в тима. Имаше мои съотборници, които бяха заболели за няколко дни, само че момчетата са живи и здрави и се оправиха. Лично аз съм добре, нямам проблеми. Не знам мачовете от Шампионска лига по кое време ще се изиграят, не знам дали ще се играт и баражите за Европейското. Според мен не би трябвало да се играят, тъй като тук приказваме за здраве. Ако играеш пред празни трибуни е все едно да не играеш в България, при тези баражи”, добави Валери.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР