Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе смята, че е

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе смята, че е
Коментари Харесай

Великодушният Мбапе предложи да подели Златната си обувка с Бен-Йедер

Нападателят на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе счита, че е редно да раздели наградата за голмайстор на Лига 1 с Висам Бен-Йедер. Двамата имаха по 18 попадения, когато шампионатът бе преустановен, само че управлението на лигата реши да даде премията на Мбапе, тъй като той е осъществил всичките си голове от игра. Три от тези на нападателя на Монако пък са от дузпи. Въпреки това звездата на ПСЖ има вяра, че е заслужено оценки да получат и двамата, както се случи в Премиър лийг през предходната година, когато Мохамед Салах, Садио Мане и Пиер-Емерик Обамеянг си поделиха голмайсторския приз, откакто приключиха сезона с по 22 попадения.

" Благодаря ви за всички известия. Мисля, че Висам също заслужава премия, както направиха във Висшата лига през предишния сезон. Той би трябвало да бъде заплатен за тази година ", написа Мбапе в " Туитър ", като обявата му приключи с хаштаг #UnTrophéePourWissam ( " премия за Висам " ).
Бен-Йедер отговори на Мбапе по следния метод: " Благодарят ти, братко! Поздравления за теб... Можем да е редуваме, в случай че искаш ".

За Мбапе това е втора поредна премия за голмайстор на сезона, откакто през предходната акция завоюва с 33 гола от 29 мача, като изпревари с 11 попадения най-близкия си преследвач.
merci fréro félicitations à toi (on peut faire garder alternée si tu veux ) https://t.co/FXCvcowSpB
— Wissam Ben Yedder (@WissBenYedder) May 8, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР