Нападателят на Монако Килиан Мбапе вече е договорен за ПСЖ,

...
Нападателят на Монако Килиан Мбапе вече е договорен за ПСЖ,
Коментари Харесай

ПСЖ представя Килиан Мбапе до седмица, твърдят в Испания

Нападателят на " Монако " Килиан Мбапе към този момент е контрактуван за ПСЖ, твърди испанското издание " Ел Мундо депортиво ". Младата звезда на монегаските би трябвало да премине на " Парк де пренс " идната седмица за 180 млн. евро.

Според изданието прехвърлянето може да набъбне до 200 млн. евро, взависимост от бонусите, които са заложени в контракта сред двата клуба.

В петък вечер Мбапе остана отвън групата за мача с " Метц ". Френският първенец завоюва с 1:0, само че съгласно " Екип " повода за изваждането му от състава е спречкване с треньора Леонардо Жардим. Все по-упорито се приказва, че Мбапе има искания към шефовете, които елементарно се разделиха с съществени играчи като Бернардо Силва, Бенджамин Менди и Тимуе Бакайоко.

В последно време се заприказва все по-упорито, че самият Мбапе е изискал да напусне, откакто " Монако " не резервира състава си от предишния сезон.

Ако премине в ПСЖ, 18-годишният Мбапе ще стане втория най-скъп футболист в историята след Неймар, който беше платен от парижани за 222 мл. евро.

Сериозен интерес към детето знамение на Франция имаше и от европейския клубе първенец " Реал " (Мадрид), както и от " Манчестър сити ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР