Нападателят на Марица Мариян Тонев е пред трансфер в Левски.

...
Нападателят на Марица Мариян Тонев е пред трансфер в Левски.
Коментари Харесай

Левски поиска голмайстора на Марица Мариан Тонев

Нападателят на Марица Мариян Тонев е пред трансфер в Левски. 22-годишният таран от Харманли е влезнал в полезрението на треньора на “сините” Станимир Стоилов. Една от аргументите за контролата сред столичани и кършиякалии е точно да види в игрова конюнктура Тонев, който досега е вкарал 11 гола в девет срещи от началото на сезона във Втора лига. Стоилов обаче е решил, че е по-добре младокът да доиграе есента на стадиона под комина на Захарната и да следи развиването му.



Мариан Тонев стартира да играе футбол в Берое, а по-късно е доведен в Локомотив Пловдив от Митко Джоров. На Лаута той изкарва два сезона и е освободен, а преди да премине в Марица бе голмайстор на Свиленград и Черноморец Бургас.

Нападателят на пловдивчани има контракт с клуба за още две години, само че ще бъде следен персонално от Стоилов най-малко до зимната пауза в България. Въпреки контракта, договорка сред двата клуба не наподобява невъзможна. Левски се нуждае от нападател, до момента в който в Кършияка имат няколко варианти за върха на офанзивата и разлъка с тарана няма да е съдбовна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР