Нападателят на Манчестър юнайтед Златан Ибрахимович обеща целият свят да

...
Нападателят на Манчестър юнайтед Златан Ибрахимович обеща целият свят да
Коментари Харесай

Ибрахимович обеща целият свят да разбере, когато се завърне

Нападателят на " Манчестър юнайтед " Златан Ибрахимович даде обещание целият свят да разбере, когато се завърне в игра. Шведът лекува тежка травма в коляното, която получи в края на април. Първоначалните прогнози бяха, че той ще отсъства до края на календарната година, само че възобновяване му върви по-бързо от предстоящото.

" Коляното е съвсем на място. Целият свят ще разбере, когато се завърна в игра. Продължавайте да ме подкрепяте, бъдете търпеливи и ще се завърна по-силен от всеки път ", сподели шведският деец преди семейството на " Юнайтед " в Шампионската лига против " Базел ".

Ибрахимович подписа контракт за една година с " алените дяволи ", откакто стана ясно, че може да се върне на терена доста по-рано от предстоящото. Нападателят даже беше включен в групата на " Юнайтед " за мачовете в Шампинската лига.
Шведът беше водещият голмайстор за " Юнайтед " през предишния сезон с 28 попадения в 46 мача. Той се намираше в отлична форма, само че повреди кръстни връзки в реванша с белгийския " Андерлехт " от четвъртфиналите на Лига Европа.

Ибрахимович, който на 3 октомври ще навърши 36 години, се оперира в Съединени американски щати. В контракта на нападателя имаше алтернатива за удължение с още един сезон, само че травмата накара управлението на клуба да не я задейства.

Въпреки това той да живее в Манчестър и да употребява базата на " Юнайтед " в Карингтън за рехабилитацията си. През лятото Моуриньо няколко пъти загатна, че шведът може да остане на " Олд трафорд " и в последна сметка това се случи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР