Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов призова всички в клуба да

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов призова всички в клуба да
Коментари Харесай

Десподов: Още малко, само трябва да сме спокойни

Нападателят на " Лудогорец " Кирил Десподов прикани всички в клуба да запазят успокоение и да останат съсредоточени преди борбите в плейофите на Шампионската лига. " Орлите " стигнаха до тази фаза за първи път от 2016 година, откакто отстраниха трагично гръцкия " Олимпиакос " с дузпи, а предстоят конфликти с шведския " Малмьо ".

" Страхотна вечер за почитателите и за нас като цяло. Невероятен мач, изигран по най-хубавия метод от наша страна. Според мен, показахме по-голямо предпочитание да продължим напред. ", стартира Десподов.

" Аз поради това останах. Вярвах, че можем ще създадем нещо огромно. Все още не сме. Да, имаме обезпечени групи на Лига Европа, само че още малко, още една крачка. Тя е доста огромна. Само би трябвало да сме спокойни и да изиграем един-два прелестни мача, както можем - както играхме през днешния ден, както и в Атина. "

" Беше доста раздразнителен мачът. Всички знаем защо се играе и къде можем да отидем. Сега ще се порадваме на успеха и от на следващия ден започваме да мислим за мача в неделя против " Арда "., сподели още националът.

Снимка: Lap.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР