Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов коментира победата на своя тим

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов коментира победата на своя тим
Коментари Харесай

Десподов: Всичко приемам, но да хвърляш камъни - това вече минава към друг спорт

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов разяснява успеха на своя отбор над ЦСКА - София с 1:0 и държанието на почитателите на " алените "., " орлите " съумяха да излъжат своя съперник за купата и да вземат преимущество в борбата за първото място.

Малко след почивката почитателите на домакините възпламениха голям брой факли и димки и се наложи играта да бъде прекъсната поради липса на видимост. След повече от пет минути реферът Георги Кабаков възобнови играта, само че малко по-късно капитанът на гостите Кирил Десподов трябваше да извърши корнер сред секторите В и Г и бе замерян с голям брой предмети от последователите на ЦСКА. Кабаков предизвести двамата треньори, че ще прекъсне мача, в случай че почитателите не спрат, само че при повторния опит Десподов още веднъж бе замерян и съдията прибра играчите на Лудогорец в съблекалнята, до момента в който тези на ЦСКА останаха на терена, за загрявка.

След към 15 минути обстановката се успокои и Кабаков възобнови играта, а след осъществяването на корнер се стигна до нов подобен от другата страна. Десподов центрира остро и Игор Тиаго бе изтърван от отбраната на " алените ", с цел да се разпише отблизо разстояние на опразнената врата и да донесе триумфа за гостите.

“Първо да благопожелавам успеха на тима, на всички шефове и шефове и на целия клуб, както и на нашите почитатели. Важна победа за нас. Видяхте какво се случи, нямаше по какъв начин да извърша корнера. Запалките и стотинките мога да ги приема, само че имаше и камъни и не беше окей да извършвам корнер. Отидох, приказвах с Кабаков, върнах се да извършвам, не стана и той просто сподели да се прибираме ", разяснява Десподов.

" Аз не съм арбитър, по този начин е решил съдията, не сме се крили, влязохме и след 10 минути излязоха да играем. Благодаря на тези момчета, които бяха извън и ги укротиха тези почитатели. Всичко одобрявам - обиди, викания, само че да хвърляш камъни - това към този момент минава към различен спорт. Казвал съм го доста пъти, мен не ме плаши или демотивира, в случай че ме плюят или псуват, аз излизам и играя моята игра, не давам отговор на никого, не предизвиквам никого. Гледам да си завърша мача. Вътре в съблекалнята си казахме, че излизаме и по най-бързия метод би трябвало да вкараме и то по този начин стана ", изясни още нападателят.

" Според мен, мое персонално мнение е, че всички чакахме, че подобен ще бъде мачът. Първото полувреме ЦСКА имаше повече положения, последните 15 минути ни набутаха в нашата половина, което е обикновено. Аз дори го питах Турицов по едно време “Вие за хикс ли играете? ”, тъй като по този начин изглеждаше, бяха се прибрали момчетата и чакаха от нас самодейност. Но мога да кажа, че не се получи хубав дуел, само че успяхме да победим и да спечелим значими 3 точки ", съобщи Десподов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР