Нападателят на Левски Рикардиньо ще настоява пред ръководството да бъде

...
Нападателят на Левски Рикардиньо ще настоява пред ръководството да бъде
Коментари Харесай

Важен играч на Левски настоява да бъде продаден

Нападателят на Левски Рикардиньо ще упорства пред управлението да бъде продаден през лятото. Една от аргументите за неговото решение е случилото се след края на мача с Черно море (1:3), когато почитателите потърсиха пояснение от футболистите за загубата.

Един от нападаните бе точно 22-годишния таран. Критики отнесе и Цунами, като бе предотвратен опит да бъде съблечена фланелката му, което доста е ядосало левия бранител. Разочарован от отношението на последователите е бил и Патрик Мислович.
 Ас на Левски не желае да преподписва, клубът го продава през лятото
Ас на Левски не желае да преподписва, клубът го продава през лятото

За да не се стигне до проблема с Андриан Краев

Сините са решили да се разделят с Рикардиньо при добра оферта и да не го стопират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. Нападателят бе желан при започване на годината от Виктория Пилзен, като този отбор си остава главен любимец за подписа му.

Чехите и сините обаче не можаха да се схванат за парите. Виктория даваше 600 000 евро, а Левски упорства за 1 милион евро, като столичани са били подготвени да си свидлив ръцете на 850 хиляди от европейската валута. В Белгия се появиха информации, че и Стандард Лиеж следи обстановката с централния нападател. Последният отбор желаеше и Велтон, само че тогава пожеланата сума от Левски отхвърли клуба, твърди " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР