Нападателят на Интер Марко Арнаутович е изправен пред месец извън

...
Нападателят на Интер Марко Арнаутович е изправен пред месец извън
Коментари Харесай

Двама от Интер пропускат реванша с Атлетико

Нападателят на Интер Марко Арнаутович е изправен пред месец отвън терените поради травма, а съотборникът му Карлос Аугусто също ще пропусне гостуването на Атлетико Мадрид в реванша от осминафиналите в Шампионската лига.

Двамата футболисти пострадаха при успеха над Болоня с 1:0 в събота в 28-ия кръг от италианската Серия А, а през днешния ден минаха спомагателни медицински проби.

" Арнаутович страда от мускулно разтежение в лявото бедро, до момента в който Аугусто има разтежение на прасеца на десния крайник ", разкриха от клуба в изказване.

Състоянието на австрийския нападател и на бразилския бранител ще бъде преразгледано в идващите дни. Възможно е Карлос Аугусто да успее да се възвърне до конфликта с Наполи през идния уикенд в Серия А. 34-годишният Марко Арнаутович, който се завърна в Интер чартърен от Болоня през август пропусна два месеца по-рано през сезона също поради разтежение.

Тимът на Интер има гол преднина против испанския си конкурент след успеха с 1:0 в първия мач. Грандът от Милано завоюва всичките си 13 мача от началото на 2024 година.
 Футболист на Интер се извини за симулация
Футболист на Интер се извини за симулация

" Нямах желание да го върша, само че... "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР