Нападателят на ФранцияРандал Коло Муани си припомни големия си пропуск

...
Нападателят на ФранцияРандал Коло Муани си припомни големия си пропуск
Коментари Харесай

Коло Муани за пропуска срещу Мартинес: Все още е заседнал в гърлото ми и ще бъде там за цял живот

Нападателят на ФранцияРандал Коло Муани си напомни огромния си пропуск против Аржентина във финала на Световното състезание в Катар. В последните секунди на продълженията при резултат 3:3 играчът на Айнтрахт (Франкфурт) изскочи самичък против Емилиано Мартинес и стреля, само че вратарят на “гаучосите ” направи основно избавяне. Последваха дузпи, при които “Албселесте ” победи, а Коло Муани и “петлите ” останаха със сребърните медали.

“Все още виждам обстановката на повтаряне, знам я наизуст. Тогава споделих на себе си: “Рандал, би трябвало да стреляш в този момент ”. Опитах да изстрелвам в посока на близката греда, само че вратарят направи доста положително избавяне. Но имаше и други варианти. Можех да го трансферира или да потърся Килиан Мбапе. Но в този миг аз не го видях. Едва когато прегледаш обстановката, разбираш, че е имало и други разновидности. Сега е прекомерно късно. Това към момента е заседнало в гърлото ми и ще бъде там за цялостен живот ”, разяснява Коло Муани пред beIN Sports.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР