Нападателят на Етър Иван Петков, когото феновете наричат Цар Иван,

...
Нападателят на Етър Иван Петков, когото феновете наричат Цар Иван,
Коментари Харесай

Цар Иван: Нишката с ръководството се къса, повечето момчета имат да плащат по пет наема

Нападателят на Етър Иван Петков, който почитателите назовават Цар Иван, приказва пред медиите малко преди идването на проф. Камарашев.

" Исканията ни са да ни изплатят възнагражденията – награди, една заплата, множеството момчета имат да заплащат по пет наема. Трябва да пристигна някой от управлението и да каже какво се случва. Ние сме афектирани, тъй като през вчерашния ден преди значимия мач никой не се появи да ни каже какво се случва, да ни надъха… Снощи повлия и всичко протичащо се в последните седмици. Не се получи мачът, само че това е цялост от доста насъбрани неща. Момчетата сами си заплащат инжекциите, единствено с цел да могат да играят. На терена постоянно сме си оставяли душата.

Нишката се къса с управлението, въпреки всичко имаме фамилии и деца и си трошим краката за клуба. Чакахме господин Камарашев да се появи, само че очевидно имат задължения в общината, уповавам се на следващия ден да ни каже какво са решили. След като приказваме с него, целият тим ще реши какво ще вършим оттук-нататък. Ние сме всички дружно, не сме скачали против треньора, всички желаеме Етър да остане в Първа лига”, изясни Петков пред Велико Търново Спорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР