Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов заяви, че никога не

...
Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов заяви, че никога не
Коментари Харесай

Валери Божинов: Никога няма да играя за ЦСКА, не съм предател!

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов съобщи, че в никакъв случай не би играл за ЦСКА, защото Левски е тимът в сърцето му.

Независимо от това обаче, точно Божигол донесе успеха за врачани против " сините ", отбелязвайки две попадения при триумфа им с 3:1 на " Герена ".

 Аймен Белаид потърсил разпра с Валери Божинов след загубата на Левски от Ботев (Вр)
Футболист на Левски потърсил разпра с Валери Божинов!

Треньорът на вратарите на врачани Илиян Василев предотвратил по-сериозен конфликт сред двамата

" Емоционална вечер. Не можах да дремя цяла нощ. Това беше една огромна победа против Левски. Пишем история с тима на Ботев (Враца). От друга страна обаче ми е тежко, тъй като вкарах два гола на обичания си тим. Така е било писано. Не съм изменник и в никакъв случай няма да играя за ЦСКА, тъй като Левски ми е на сърцето.

Левски се нуждае от качества и от водач, който да поведе тима. Познавам Славиша като треньор, само че може би липсва манталитета на победител. Не споделям, че коства пари, само че би трябвало да се селектира и да се намерят верните хора. Нивото на българското състезание е положително и се подвига, тъй като всеки може да победи всеки. Изключваме Лудогорец.

Делио Роси беше един в действителност млад, перспективен треньор, когато аз започнах да играя. Промениха се доста неща, само че му липсваше връзката, а пък един ментор би трябвало непрестанно да се ъпдейтва поради измененията във футбола. Николай Михайлов ще помогне на Левски, тъй като има качества и напрежението не може да го уплаши ", показа Божинов в изявление за " Канал 3 ".

 Божинов №3 по успеваемост, а в Левски са
Божинов №3 по успеваемост, а в Левски са " евтини на брашното и скъпи на триците "

Валери можеше да е на " Герена "...
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР