Нападателят на "Ботев" (Пловдив) Стивън Петков продължава кариерата си в

...
Нападателят на "Ботев" (Пловдив) Стивън Петков продължава кариерата си в
Коментари Харесай

Футболистът от Враца Стивън Петков подписа договор с португалски клуб

Нападателят на "Ботев " (Пловдив) Стивън Петков продължава кариерата си в Португалия. 23-годишният голмайстор на "канарчетата " беше публично показан като ново попълнение на "Фейрензе ".
Петков отпътува за Португалия, с цел да посочи персоналните си условия и да подпише контракта си. Преди това управлението на "Ботев " се контракти с сътрудниците си от "Фейрензе " за продажбата на нападателя. Контрактът на юношата на "Левски " с новия му клуб е до 2022 година. Това оповестиха от "Фейрензе ", публикувайки фотография на новия си футболист.
"Ботев " (Пловдив) също удостовери продажбата на играча. "Нападателят Стивън Петков към този момент не е футболист на "Ботев " Пловдив, откакто клубът подписа контракт с португалския клуб "Фейрензе " за прехвърлянето на спортните права на футболиста. 23-годишният таран от Враца бе притеглен през есента на 2017 година, като за сезон и половина с жълто-черния екип записа 48 публични участия, в които означи 25 попадения. По време на престоя си в "Ботев " Стивън се отличи с висок % успеваемост пред гола, като бележеше попадение на приблизително към 100 игрови минути. ПФК "Ботев " благодари на Стивън Петков за професионалното отношение и приноса му за клуба и му пожелава триумф в идващите провокации в неговата кариера ", написаха "жълто-черните " на формалния си уебсайт.
С "Фейрензе " Стивън Петков ще се бори да не изпадне от елита на Португалия. Новият тим на българина е на предпоследното място в класирането с 11 извоювани точки от 15 турнирни мача досега през сезона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР