Нападателят на Барселона Антоан Гризман призна, че очаква престоят му

...
Нападателят на Барселона Антоан Гризман призна, че очаква престоят му
Коментари Харесай

Гризман убеден, че Барса ще остане до края в Лисабон

Нападателят на Барселона Антоан Гризман призна, че чака престоят му в Лисабон да е дълъг и тимът му да доближи до финала на Шампионската лига. Каталунците се оправиха с Наполи и в този момент им следва среща от 1/4-финалите с Байерн (Мюнхен) този петък. Формата на баварците, които завоюваха 26 от последните си 27 мача след подновяването не сезона, ги прави любимци за продължение напред, само че френският нападател е убеден, че тимът му има какво да покаже.

“Приготвил съм си багажа да бъде в Лисабон до финала на 23 август, даже си взех Плейстейшъна. Имаме още 3 мача, в които би трябвало да победим, само че мисля, че притежаваме нужните оръжия, с цел да го сторим. Всеки тим има капацитета да победи в един мач”, съобщи пред клубния уебсайт Гризман.

“Очакваме срещата, работихме добре тактически и сме подготвени. Всички знаем, че ще бъде мъчно, само че сме наясно какво би трябвало да създадем, с цел да се класираме на полуфиналите. Намираме се в добър интервал и можем да изиграем добре мача. Трябва да бъдем дружно в офанзива и отбрана и да се опитваме да притежаваме топката допустимо най-много”, добави още французинът.

Основната опасност на Барса ще идва от нападателя на Байерн Роберт Левандовски, който бе забъркан във всеки един от 7-те гола, които германците вкараха на Челси общо в двата мача от осминафиналната фаза на шампионата.

“Байерн играят доста добре, имат необикновен нападател, само че ние също имаме нужното, с цел да изиграем необикновен мач. Те са доста физически отбор, който е привикнал да има топката. Трябва да им създадем живота сложен и да играем нашата игра. Байерн не е единствено Левандовски. Крилата им влизат доста във вътрешността, Томас Мюлер и Серж Гнабри също са доста положителни. Левандовски вкарва доста голове, само че опасността може да пристигна отвсякъде”.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Шампионска Лига 1/4 кръг, петък 14 август  Барселона 22:00предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР