Нападателят на английския Сток Сити - Саидо Бераино, влезе в

...
Нападателят на английския Сток Сити - Саидо Бераино, влезе в
Коментари Харесай

Уникален случай! Три жени родиха деца от футболист в рамките на шест седмици

Нападателят на британския Сток Сити - Саидо Бераино, влезе в историята и в медиите от целия свят с нещо съвсем немислимо. 25-годишният футболист, който е роден в Бурунди , стана татко на три деца от три разнообразни дами в рамките единствено на 6 седмици, написа " Сън ".

Според информациите, две от децата към този момент са приети от Бераино, а третото сега няма вписан татко в акта, само че се водят договаряния посредством юристи с майката и се чака ДНК тест, написа Блиц.

Първото дете е от някогашната избраница на Бераино - Стефания Христофору. Момченцето се ражда на 30 май и носи името Коста. Нападателят незабавно го признава за свое.

Второто дете се появява на бял свят на 15 юли. Негова майка е здравна сестра в Уолсоу, която е близка на Бераино още от детските им години. Тя ражда момиченце, а за него сега се водят правосъдни разногласия, с цел да се впише името на футболиста като татко.

На 17 юли на бял свят се появява първата щерка на модела Челси Ловлейс. Американката подарява Бераино с момиченце на име Аня Мари, а в акта за раждане нападателят е вписан като татко на детето. 

Бераино има едвам един гол за близо 1000 минути на терена, само че за сметка на това за повторно попада в полезрението на целия свят. През януари тази година Саидо се прочу с това, че се появи за мач против Манчестър Юнайтед с 24 часа по-рано. Нападателят чакал своите съотборници на паркинга, с цел да се качи в рейса. Негов съотборник го забелязал и отишъл да му изясни, че мачът е на идващия ден. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР