Нападателят Карим Бензема е последното име, което е добавено към

...
Нападателят Карим Бензема е последното име, което е добавено към
Коментари Харесай

Бензема пропуска гостуването на Валядолид, под въпрос за Аталанта

Нападателят Карим Бензема е последното име, което е добавено към листата с контузени в състава на Реал Мадрид. Французинът пропусна тренировката в петък сутринта във Валдебебас и няма да пътува за утрешния конфликт от Ла Лига против Реал Валядолид.

Клубът към момента не е съобщил публично за травмата, която нападателят е получил, само че това може да значи, че Бензема също може да пропусне и пътуването до Аталанта в първи 1/8-финал в Шампионската лига идната седмица.

Той е получил своята контузия при успеха с 2:0 над Валенсия предходната неделя.

Еден Азар и Родриго също са навън за конфликта с Валядолид. Серхио Рамос, Едер Милитао, Федерико Валверде, Марсело и Алваро Одриосола също не престават да лекуват контузии.

Единствените нападатели, които са налични сега за наставника Зинедин Зидан, са Мариано Диас и вероятно младият Уго Дуро, който е голмайстор на втория тим на „ белите “.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР