Нападателят Габриел Жезус е наличен за предстоящия мач с Ливърпул,

...
Нападателят Габриел Жезус е наличен за предстоящия мач с Ливърпул,
Коментари Харесай

Артета за Бен Уайт и Зинченко: Двамата живеят на едно място и са най-добри приятели

Нападателят Габриел Жезус е разполагаем за идния мач с Ливърпул, само че завръщането в игра на халфа Томас Партей още веднъж се отсрочва. Това съобщи мениджърът на Арсенал Микел Артета преди идното дерби от 23-тия кръг на Висшата лига в неделя.

Жезус имаше вода в коляното, само че съумя да стартира като титуляр против Нотингам Форест през седмицата. Бразилецът бе сменен през втората част, само че съгласно Артета няма място за терзание и той ще бъде подготвен за семейството против лидера във Висшата лига.
 Артета разяснява спречкването сред Бен Уайт и Зинченко
Артета разяснява спречкването сред Бен Уайт и Зинченко

Ето какво сподели

Междувременно Партей продължава да не може да се възвърне. Ганаецът не е играл от октомври и макар че предходната седмица възобнови тренировки, към момента няма изясненост по кое време още веднъж ще може да попадне в състава.

" Габи Жезус тренира обикновено цяла седмица и е подготвен за мача. При Томас обаче има нова травма отпреди няколко дни. Той няма да бъде в състава. За страдание не знаем какъв брой време ще му би трябвало - дали няколко дни, или няколко седмици ", съобщи Артета.

Испанецът бе запитан и дали има проблем сред крайните бранители Бен Уайт и Олександър Зинченко, които си крещяха един на различен след позволения в края на мача гол при успеха с 2:1 над Нотингам Форест във вторник.
 Арсенал - Нотингам 2:1 в мач от Висшата лига
Арсенал оцеля и си потегли с успеха от " Сити Граунд "

" Топчиите " надделяха Нотингам с 2:1

" Няма такова нещо. Двамата живеят на едно място и са най-хубави другари. Никога не би се стигнало до подобен спор, в случай че двамата не са най-хубави другари. Аз самият желая да виждам такава пристрастеност у футболистите ", добави мениджърът на Арсенал.

Лондончани влизат в идния мач от третото място в класирането, като изостават с пет точки от водача Ливърпул и имат еднакъв брой с втория Манчестър Сити, който обаче е с мач по-малко.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР