Нападателят Фоларин Балогун, който е собственост на Арсенал, намекна, че

...
Нападателят Фоларин Балогун, който е собственост на Арсенал, намекна, че
Коментари Харесай

Голмайстор на Арсенал се разсърди и намекна, че няма да играе за Англия

Нападателят Фоларин Балогун, който е благосъстоятелност на Арсенал, загатна, че няма да играе за мъжкия народен отбор на Англия. В момента 21-годишният състезател е чартърен в Реймс, където има 17 гола през сезона. Заради мощната си форма той се надяваше на повиквателна от Гарет Саутгейт, само че не получи такава за идните дуели, откакто по-рано денем селекционерът разкри листата си.

Балогун е роден в Съединени американски щати, а родителите му са нигерийци, което му дава опция да избира дали да не одобри предложенията на съставите на янките и африканците. Досега той не бързаше със своето решение, само че наподобява, че Англия отпада като вид.

“В живота иди там, където те ценят ”, написа Балогун като стори в “Инстаграм ”.

Талантът е играл за редица от юношеските и младежките обединения на “трите лъва ”, а през 2018-а година записва няколко мача и за юношите на Съединени американски щати.
 Саутгейт повика Айвън Тони и още веднъж загърби Александър-Арнолд Саутгейт повика Айвън Тони и още веднъж загърби Александър-Арнолд
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР