Нападателят бил с маска и ръкавици и напръскал с киселина

...
Нападателят бил с маска и ръкавици и напръскал с киселина
Коментари Харесай

Неизвестен мъж заля с киселина гледачка на карти Таро в Пловдив

Нападателят бил с маска и ръкавици и напръскал с киселина трудноподвижната 52-годишна жена

Известна в Пловдивгледачка на карти Таро е била залята с киселина през днешния ден, съобщи.

Днес, към 13:00 часа, мъж с маска и ръкавици е влезнал в жилището на 52-годишната пловдивчанка Тони и я е напръскал с изгарящата течност. Инцидентът станал в комплекс " Оазис " на улица „ Григор Божиков ” № 6. По информация на медията ни 52-годишната жена е била трудноподвижна и за нея се е грижил различен човек. По тази причина входната врата на жилището постоянно стояла отключена и това улеснило проникването на нападателя.

Тони е една от търсените гледачки на карти Таро в Пловдив. Тя приемала много клиенти в жилището си. Според хора от квартала цената ѝ варирала сред 50 и 100 лв.. По стените на жилището ѝ имало много икони.

Към момента претекстовете за нападението не са ясни, само че евентуално са свързани с активността, която врачката е развивала. Възможно е нападателят да е неудовлетворен клиент, или брачен партньор на жена, която е прибягнала до услугите на гадателката.

Състоянието ѝ е устойчиво, като по първични данни лицето на дамата не е било наранено съществено. Тя е откарана в болница за медицински прегледи. След случая маскираният бързо е напуснал постройката, а сега пловдивската полиция го търси.

На мястото на случая са чиновници на Криминална полиция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР