Нападател уби с нож ученичка и сам загина, след като

...
Нападател уби с нож ученичка и сам загина, след като
Коментари Харесай

Камикадзе уби ученичка и заби ножа във врата си

Нападател умъртви с нож ученичка и самичък почина, откакто насочи острието към себе си при офанзива в японския град Кавазаки против чакащи на спирка възпитаници и възрастни хора тази заран. Още 17 души, от които най-малко 13 девойки от главно учебно заведение, са били ранени в безумната кървава вакханалия в страната с едно от най-ниските равнища на престъпност измежду развитите страни в света.

Още няма информация за претекстовете на нападателя, който окървави града южно от столицата Токио с два ножа - по един във всяка ръка. Очевидци описаха, че той крещял " Ще ви убия! "

" Мъж и едно момиче са без витални индикатори ", съобщи представителят на пожарната Юджи Секизава, употребявайки терминология, която в Япония значи, че жертвите са умряли, само че гибелта им още не е доказана публично от здравно лице. 

При задържането на нападателя от полицията, той е забил ножа във врата си. " Видях мъж, който държеше нож, не видях добре, само че той явно се прободе във врата ", съобщи очевидец пред тв канала NHK. 

Американският президент Доналд Тръмп, който е на 4-дневно публично посещаване в Япония, изрази дълбоките си съболезнования към жертвите на нападението. Излъчен онлайн по малкия екран, Тръмп, изправен на палубата на японски военен транспортен съд, сподели, че " всички американци застават паралелно до хората от Япония и скърбят за жертвите и за техните фамилии ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР