НАП започва проверки по Южното Черноморие за резервации през интернет

...
НАП започва проверки по Южното Черноморие за резервации през интернет
Коментари Харесай

НАП започва проверки по родното Черноморие

НАП стартира инспекции по Южното Черноморие за резервации през интернет и оповестяване на свободна леглова база. Това оповестиха от приходното ведомство след извършена през днешния ден в Бургаската регионална администрация среща, проведена от териториалната дирекция на Националната организация за приходите в Бургас, с присъединяване на представители на морските общини и на контролните държавни институции в района.

Държавните контролни институции и общините ще обменят оперативна информация, която ще способства за успеваемостта на контролните дейности.

От Национална агенция за приходите Бургас подсетиха, че при неиздаване на фискален бон, комерсиалният обект ще бъде запечатван за период до един месец.

Като мотив за успеваемостта и нуждата от лятната контролна акция, от приходното ведомство показаха, че с изключение на дисциплиниращ резултат, тя ще способства и за образуването на почтена и равнопоставена за бизнеса конкурентна среда.

В главната си част оперативните инспекции ще бъдат осъществявани от екипи на Главна дирекция " Фискален надзор ". В лятната акция на Национална агенция за приходите по Южното Черноморие ще се включат и командировани чиновници от вътрешността на страната.

източник: вести.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР