НАП се похвалиха, че са затворили за 14 дни голям

...
НАП се похвалиха, че са затворили за 14 дни голям
Коментари Харесай

Предозиране: НАП затворили „любимия ресторант“ на Борисов, който... не ходи по ресторанти

НАП се похвалиха, че са затворили за 14 дни огромен столичен ресторант, намиращ се в кв. Дианабад, поради нарушаване на условията за вписване и отчитане на продажбите. От организацията не показват името на заведението, само че съгласно информация в " Капитал ", " Дневник " и " Сега " ставало въпрос за ресторант " 101 ", който се намира в спортния комплекс " Диана ". 

Изданията показват още, че това било и обичаното място за игра на карти на Бойко Борисов. Забавното е, че някогашният министър председател от години не е посещавал заведения за хранене и заведения, разясниха за медията ни народни представители от ГЕРБ.

Не е напълно ясно от кое място идва информацията, че заведението е обичано на водача на ГЕРБ, нито засичан ли е там в последното десетилетие. Според изказвания в медиите Борисов посещавал ресторанта преди да сътвори партията си, а самият Ресторант " 101 " затваря порти през 2011 година После на мястото се появяват други заведения с разнообразни имена, а сега ресторантът още веднъж се споделя " 101 ".

При изненадваща инспекция в понеделник в обекта, инспекторите от звеното за фискален надзор открили, че едно от фискалните устройства не изпраща информация в Национална агенция за приходите, което е и мотив за краткотрайната мярка. Собственикът ще апелира наказването, заяви бТВ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР