НАП-Пловдив е издала 15 заповеди за запечатване на обекти в

...
НАП-Пловдив е издала 15 заповеди за запечатване на обекти в
Коментари Харесай

НАП-Пловдив е издала 15 заповеди за запечатване на обекти в града

НАП-Пловдив е издала 15 заповеди за запечатване на обекти в града след масирани инспекции по централните търговски улици, почнали при започване на август. Това оповестиха от пресцентъра на Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите в Пловдив.

Проверките се правят както в делничните, по този начин и през почивните дни, и след откритото за администрацията работно време; те целят да се откри регистрират ли търговците действително оборотите си.

До момента подробно са тествани 40 обекта, като в 25 от тях са открити нарушавания. Най-честите са неиздаване на фискален бон или разлика сред касовата наличност и регистрираните на фискалното устройство продажби. Пловдивските данъчни чиновници са сложили на 24-часово наблюдаване фискалните устройства на най-рисковите обекти посредством построената отдалечена връзка с Национална агенция за приходите. Под непрестанно наблюдаване са и част от обектите, които скоро са сменили притежателите си.

От Национална агенция за приходите осведомят, че акцията е безсрочна, а сигнали за нарушавания могат да се подават по телефона или на електронната поща на приходната организация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР