Наоми Секаи е била открита с усилията на бившия съпредседател

...
Наоми Секаи е била открита с усилията на бившия съпредседател
Коментари Харесай

Откриха първородната дъщеря на Наим Сюлейманоглу

Наоми Секаи е била открита с напъните на някогашния съпредседател на турската федерация по щанги Зеки Тюрке - най-хубавия другар приживе на Наим - и със съдействието на турското посолство в Токио.

Турският дипломат в японската столица Хасан Мурат Мерджан поканил дъщерята и майка й в посолството, където им предал молбата на околните на починалия щангист да дойдат в Турция, с цел да се срещнат.

Дъщерята с подготвеност се отзовала на желанието на околните да ги посети и да се запознае с тях.

"Майка ми е разказвала, че имам чичо и сестри, които живеят в Турция. Едната от сестрите ми, Елиф, живеела в Лондон. Тя също ми се обади и сподели, че горещо желае да се опознаем. И аз с неспокойствие бленувам час по-скоро да се срещна с роднините в Турция. Щом ми дадат отпуск от компанията, в която работя, ще посетя Турция ", споделила Наоми пред посланика.

Също като починалия си татко, Наоми Секаи се посветила на спорта и е приключила спортна академия .

Дъщерята и майката си създали фотография в турското посолство в Токио, само че майката към този момент отказала да я даде на медиите и показала, че като посетят Турция, ще имат задоволително опция да ги снимат.

"Аз имам четири дъщери, едната е от майка японка, а другите три са от туркиня. Трите ми дъщери живеят при майка си тук в Турция, виждам се с тях, грижа се за тях, другата живее в Япония, при майка си. Аз не сключих цивилен брак, само че и четирите ми дъщери са в сърцето ми " - бе споделил преди няколко години Наим.

Последната молба на Наим Сюлейманоглу към брат му Мухаррем и околните, преди да почине, била безусловно да намерят първородната му щерка в Япония и да я включат в наследството.

Близки на Наим Сюлейманоглу търсят японската му щерка >>>

Историята с намирането на първородната щерка на Наим Сюлейманоглу, чиято майка е японка, щеше да звучи като приказка с благополучен край, в случай че не беше трагичната кончина на трикратния олимпийски и международен първенец през предишния месец, който относително млад, на 50 години, напусна този свят.

Наим се среща с майката на щерка си на олимпиадата в Сеул. Тя е млада японска журналистка, която взима изявление от първенеца. Влюбват се, тя отива в Анкара и заживяват дружно. Ражда им се щерка, само че тъй като нямат формален брак, Наоми носи семейството на майка си. Когато момичето е на две години, майката я взима и се връщат в Япония.

Роденият в България троент олимпийски първенец умря на 18 ноември на 50-годишна възраст, откакто от 2 месеца имаше съществени проблеми с чернодробна непълнота.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР