Намиращият се на 13-о място в efbet Лига Септември (София)

...
Намиращият се на 13-о място в efbet Лига Септември (София)
Коментари Харесай

Светослав Петров: Целите ни са ясни – да играем добър футбол и да запазим мястото си в еfbet Лига

Намиращият се на 13-о място в efbet Лига Септември (София) стартира през днешния ден зимната си подготовка с четири нови попълнения. Това са опитният бранител Константин Чешмеджиев, който идва от Славия, както и Валентин Йосков от ЦСКА 1948. Завръща се чартърен Симеон Александров, продаден през месец септември на ЦСКА - София, а Митко Митков също ще играе като преотстъпен.

Плеймейкърът Красиян Колев беше продаден на Ботев (Пловдив), а Илия Миланов се раздели с отбора.
 Официално: Ботев уреди юношески национал Официално: Ботев уреди юношески национал
" Нашите цели са ясни на всички. Целта ни е да продължим да играем футбол, който да радва окото и най-важното, да успеем да съхраним мястото си в еfbet Лига ", стартира младият старши треньор на септемврийци Светослав Петров.

" Да, имаме четирима нови, само че двама са също млади – Сами и Митков. Знаете мотото на притежателя, знаете каква е концепцията на клуба. Освен новите, има и много момчета от школата на клуба, които ще се включат в подготовката. Това е пътят, ние си следваме този път. За мен изгубените точки през есента не са били непредвидени, а просто неточности на растежа. Но с мачовете се натрупа и постоянството. Всеки желае неизменност, тъй като то е симптом за класа. Това е нашата цел, да има развиване на нашите футболисти, да няма огромни амплитуди ", разяснява още Петров.
 Септември (София) и Илия Миланов се разделиха по взаимно единодушие Септември (София) и Илия Миланов се разделиха по взаимно единодушие
По отношение на напускащите, Петров съобщи, че не знае за вид Асен Чандъров да се върне в Левски, за каквато опция написа в някои медии. Ако това се случи, ще значи излизането на още един значим халф след Красиян Колев, който към този момент е в Пловдив.

" За Асен Чандъров – особено за него, не знам. Аз персонално съм благополучен от прехвърлянето на Краси. И се веселя, когато наши футболисти отиват на по-високо равнище. Краси особено е минал през всички треньори, които са тук ".

След това някогашният халф на ЦСКА и националния тим разказа и проектите за подготовка. До 22-и януари Септември ще тренира при домашни условия, когато ще замине за Турция на лагер. Дотогава ще се изиграят две контролни срещи с тимове от Втора лига – Спортист (Своге) и Струмска популярност (Радомир).
 Левски взима Чандъров при едно изискване Левски взима Чандъров при едно изискване
" На 22-и отпътуваме, имаме 4 контроли там. И след завръщането ще изиграем още един мач, само че зависи от датата за първия ни надзорен мач – дали в петък, уикенда или в понеделник ще бъде той. Най-важното е всички футболисти да са налични и да няма травми и проблеми ".

" Надявам се, че ще има и други нови, с изключение на тези 4, само че не мога да приказвам за имена. Иска ми се да са най-малко 1-2, само че дано забележим първо какво ще стане. На нито една позиция не бих се лишил от качествено попълнение, само че преди всичко може би би трябвало да вземем един халф ".

" Едва ли ще има момчета с наднормено тегло. Контролираме се. И имам вяра, че момчетата ще са изпълнили напътствията за работа сред сезоните. Мартин Стойчев не е изцяло възобновен, а Кристиян Пешов се надявам че скоро ще се причисли към тима. Стойчев като начало ще стартира единствено бегова работа ", приключи Светослав Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР