„Намирам Смисъл е новата поп песен на IVE, чиято премиера

...
„Намирам Смисъл е новата поп песен на IVE, чиято премиера
Коментари Харесай

IVE представя нова песен и видео - тази вечер в Culture beat

„ Намирам Смисъл " е новата поп ария на IVE, чиято премиера е довечера в НДК, в клуб Culture beat от 20.00 ч. С припрян взор към лятото, напълно по нейна музика и текст, парчето има всички предпоставки да се трансформира в безапелационен летен шлагер. Към него IVE записа и доста цветно, свежо, радостно и стилно видео, което се гледа на един мирис с усмивка. То е дело на Васил Стефанов, който режисира и видеото към " Хей ти " - първата й ария на български език. Официалното показване на видеото пред аудитория е през днешния ден (вижте по-долу). Самото парче е записано и аранжирано от Алекс Нушев, с който IVE работи също не за първи път.

„ Намирам Смисъл " e третата ария на български език, след " Хей ти " и " Няма път без смяна ", които IVE сътвори и записа през последните години. Преди това тя покорява музикалната сцена в Италия, където нейни продуценти са " Renilin Music Lable ", с които работи по разнообразни музикални планове в Европа. През 2012 песента й " Sunlight " оглавява италианските музикални ранглисти и влиза в няколко интернационалните денс компилации.

За премиера на новата си ария IVE подхожда ексцентрично, представяйки първото издание на от дълго време умислен от нея музикален план. Той е озаглавен „ Забранената музика " и има за цел да даде сцена и пространство за изява на млади и надарени музиканти и артисти, чиято музика мъчно съумява да стигне до публиката. " Забранената музика " ще ни среща с музиката на български актьори, която заслужава да бъде чута. Проектът ще се случва от време на време през годината, а детайлности за него можете да следите във фейсбук страницата на IVE - тук.

Тази вечер в Culture beat ще бъде показана модерна авторска поп, денс & RnB музика в осъществяване на IVE, MINA и напълно младото дуо - Chaz`n`Byanka.

MINA сега е магистър - спрециалност " Поп и джаз пеене " в Музикалната академия " Проф. Панчо Владигеров ". Участвала е в " X фактор " сезон 3 и в няколко мюзикъла и спектакли, измежду които " Footlose " - мюзикъл, реж. Андрей Аврамов, Младежки спектакъл,„ Cabaret " - мюзикъл, реж. Бойко Илиев, Държавен музикален и балетен център, „ Защо и по какъв начин " - по приказки на Ръдиард Киплинг, Независим спектакъл.

Chaz`n`Byanka е взаимен план на певицата Василина Бянкова и Любомир Боянов. Те са дружно от началото на тази година и към този момент работят по албум в R&B/Soul/Pop жанр. Довечера ще показват първите подготвени части от него, като пилотния им сингъл - " Million Dollar Education " излезе на британска език преди към месец и може да бъде чут в Spotify. Любомир пък е създател на две от части на IVE до в този момент - на " Ready for Love " (една от десетте песни финалисти в Eurovision 2009) и " Heaven is not far away ".

Тази вечер на сцената в Culture beat в 20.00 ч. " Забранената музика " ще звучи и благодарение на музикантите: Росен Парлапанов - пиано, Любен Любенов - Бас, Борислав Илиев - Китара, Адриан Себастиан Цолов - абарабани.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР