Намери този, който разбира мълчанието ти. Когато започнеш да се

...
Намери този, който разбира мълчанието ти. Когато започнеш да се
Коментари Харесай

Намери този, който те прави по-добра твоя версия

 жена

Намери този, който схваща мълчанието ти. Когато започнеш да се срещаш с някого, той става твоят най-хубав другар. И тъкмо по този начин и би трябвало да бъде. Това е индивидът, на който можеш да се довериш. С който прекарваш от ден на ден време. Твоята основна опора. Този, на който можеш да довериш всичко.

И не приказваме за секса и физическите аспекти. Ти не започваш да градиш с някого живот, тъй като той е прелъстителен и добър в леглото – това са бонуси.

Да, би трябвало да ги има физическата прелест и желанието, само че въпреки всичко хората остават дружно единствено по една причина. Вие оставате дружно единствено поради това какви хора сте. И поради това по какъв начин се допълвате един различен и какъв брой по-добри ставате, когато сте двамата, а не сами.

Намери този, който ще те прави по-добра. И това не значи просто щастлива. Човекът би трябвало да ти въздейства по този начин, че да ставаш по-добра своя версия. Той би трябвало да поддържа теб, концепциите ти, задачите и упоритостите, когато никой различен не има вяра в теб.

Намери този, който ще бъде твоят най-хубав сътрудник

Този човек ще трансформира концепциите ти в действителност, тъй като когато сте дружно, няма какво да ви спре. Намери този, който ще желае да се учи от теб. Който цени мнението ти. Който слуша даже когато шептиш.

Намери този, който схваща мълчанието ти

Този, който схваща какво имаш поради. Този, който по този начин деликатно те следи, че може да разбере по кое време нещо не е наред. Дори по известието ти или някой нервозен табиет.

Намери този, който няма да ти омръзне

С който можеш да прекараш цели дни и въпреки всичко да ти липсва още първата минута след разделянето ви. Намери този, който ще те стимулира да се променяш към по0добро. И ще го забелязваш по това по какъв начин приказваш, по какъв начин мислиш.

Намери този, който ще прости грешките ти

Когато си ядосана, когато лъжеш, когато мразиш себе си за някои действия. И когато мислиш, че той просто е си тръгне, той се обръща към теб и ти споделя, че всичко е наред. Че въпреки всичко те обича. Че той е до теб и ще ти помогне да се оправиш с всичко.

Намери този, който не се предава

Дори когато ти искаш да се предадеш,. Когато искаш да направиш нещо, с което няма да се гордееш, откри този, който остава. Който не си потегля, без значение от всичко.

Намери този, който ще те накара да повярваш още веднъж в хората

Защото може да бъдеш сама, може да се боиш да допуснеш някого до себе си. Но когато срещнеш този, който разчупва всички стандарти, завършени в главата ти, не го изпускай. Защото той ще ти потвърди, че можеш да му вярваш.

Намери този, който е принципен

Той не се опасява да каже какво усеща. Намери този, който желае да се сътвори с теб нещо същинско. Твоят живот. Твоята обич. Твоята кариера. Твоите цели. Твоето бъдеще. Той ще желае да вземе присъединяване във всичко това.

Успехът не идва, когато един човек има вяра в себе си. Нужен е още някой, който има вяра в теб, стимулира те, кара те да постигаш повече. Когато постигнеш всички, което искаш в живота, ще ти е прелестно да хванеш за ръката индивида, който е бил с теб през цялото време и в миг на крах ти е напомнил, че би трябвало да се изправиш и да пробваш още веднъж.

Намери този, който те обича абсолютно

Защото живеем в потомство, когато хората се считат един за различен за елементарно заменяеми. Когато всеки търси нещо по-добро. Чакай този, който ще разбере, че ти си по-доброто и не желае друга.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР