Намерен нож заковава прокурорския син Васил Михайлов по обвиненията в

...
Намерен нож заковава прокурорския син Васил Михайлов по обвиненията в
Коментари Харесай

Невинен ли?! Намерен от свидетел нож заковава прокурорското синче, правят спешни експертизи

Намерен нож заковава прокурорския наследник Васил Михайлов по обвиняванията в опасност за ликвидиране и побой. Това разбра „ България Днес “ от свои източници в Софийския областен съд, където през вчерашния ден бе следващото съвещание против Михайлов-младши.
На вчерашното съвещание бяха разпитани двама очевидци, които заковават Васил за това, че е имал нож в себе си при един от побоите, в който е упрекнат. Единият очевидец описа пред Темида, че е намерил даденото оръжие в шубраци до болничното заведение в Перник. Свидетелят просто е бил на вярното място в вярното време. Когато излиза след свиждането с роднината си в пернишката болница, се натъква на нож в храстите. Това става, откакто Михайлов заформя пердах в Перник и вади нож на съперника си. Оказва се обаче, че противникът на прокурорския наследник има револвер и прострелва Михайлов в крайници. Затова и Васил ходеше с патерици известно време. На мястото идват служители на реда и коли за спешна помощ и откарват убития хулиган в пернишката болница. Именно там прокурорското синче изхвърля ножа, а очевидецът го открива малко по-късно и го предава на ченгетата.
Тази версия бе подкрепена и от един от парамедиците, който бе и вторият изслушан очевидец през вчерашния ден. Лекарят твърди, че е видял нож в кания да виси от кръста на Михайлов, когато са го качили в колата за спешна помощ, само че след това в болничното заведение ножа към този момент го нямало.
Това заковава Васил Михайлов, тъй като той от ден първи твърди, че не е отговорен и в никакъв случай не е имал нож в себе си.
За идващото съвещание са извикани трима очевидци, само че двама от тях са в чужбина и не е ясно дали ще се явят. На идващото съвещание ще бъдат изслушани и специалистите, които са правили експертизите за нанесените телесни повреди от прокурорския наследник на жертвите му. Тогава ще стане и ясно дали има отпечатъци по ножа, открит в храстите до болничното заведение. Източници считат, че делото ще завърши напълно скоро.
В момента против Михайлов-младши има няколко каузи, които се гледат в Софийския областен съд. Едното е за опасността за ликвидиране и побой над някогашната му. Другото дело е за зверския мариз над футболния треньор Румен Андонов. Към него са приобщени няколко недоволства от пандизите в страната, както и два други случая. Единият от тях е за побой над мъж на детска площадка, а другият е за зверско меле в заведение в Перник, където става екшънът с револвера и ножа. Очаква се делото да завърши до месец.
Отказа се от юрист Таков
„ Искам да се откажа от юриста си Любомир Таков! “, отсича Васил Михайлов още преди да е почнало съвещанието през вчерашния ден.
Прокурорският наследник не разкрива претекстовете си, поради които се отхвърля от мастития юрист. По информация на „ България Днес “ Михайлов счита, че юристът му има нещо общо с измислиците в медиите, че Темида го е освободила от ареста против парична гаранция. На предишното съвещание Васил Михайлов е умолявал майка си да му заплати гаранцията, с цел да може да се прибере у дома.
Жената няколко пъти излиза от правосъдната зала, с цел да се опита да му заплати гаранцията и да прибере синчето си у дома, само че от Темида й споделят, че няма такова решение. Това е влудило Михайлов, който упреква към този момент някогашния си юрист Любомир Таков за погрешната информация, която плъзна из медиите и му даде вяра, че ще излезе от килията. Прокурорският наследник даже стартира да вика на майка си и се постанова съдията да я помоли да напусне залата, тъй като пречи на съвещанието. Предстои Васил Михайлов да си откри различен бранител.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР