Намаляващата Луна е в знак Овен от 05:39ч. Ритмите на

...
Намаляващата Луна е в знак Овен от 05:39ч. Ритмите на
Коментари Харесай

Ден на висшата небесна мъдрост

Намаляващата Луна е в символ Овен от 05:39ч.

Ритмите на Космоса оказват помощ да се разкрие вътрешният капацитет индивида. Луната в Овен усилва пристрастеността, смелостта, предприемчивостта, агресивността. Засилва се физическата и умствена интензивност. На човек му се желае да реши всичко с един удар и да продължи нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, другояче всичко може да се скапе. Търпението ще ви избави от неприятности. Бройте до 10, преди да реагирате на думите или дейностите на другите. Не вземайте доста пари с вас през днешния ден, има риск да похарчите всичко. Уязвими са главата, мозъка, очите.

Доминиращ 22 лунен ден от 01:36ч на 25 юни до 02:00ч на 26 юни

Ден на мъдростта и реализиране на нови познания, защото знак е Ганеша – богът на мъдростта. Подходящо време за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро.

Пред човек се откриват необятни вероятности, от които е нужно да се възползва. В главата ви могат да нахлуят нови хрумвания и да намерите свежи и истински решения на проблемите. Необходимо е да видите позитивната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че излаз от всяка комплицираната обстановка постоянно има.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого, даже да е нещо дребно. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми и неуправляеми събития. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте непотребните разногласия и спорове. Пазете си нервите и здравето.

Не се предлага да се работи доста през този лунен ден. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Може да се заемете със самообучение, с повишение на квалификацията, четене на книги, учебници. Сега се ускоряват умствените качества.

Днес е належащо да се диша доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Хубаво е да се посвети време на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателно и по всякакъв начин се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, въобще растителна храна в огромни количества. Заболявания появили се през днешния ден са много рискови. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Подстрижка – Не се подстригвайте доста късо! Може след подстрижката в този ден да придобиете нещо ново, само че също по този начин придобиете няколко непотребни кг.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

Сънища – В съня си ще видите знаци, които ще ви оказват помощ да разберете в коя част от своята Душа би трябвало да внесете светлина и наслада. Опирайки се на знаците на вашия сън, нужно е да видите къде непрекъснато допускате неточности и кое ви пречи да усетите пълноценно насладата от битието. Сънищата единствено призори имат значение.

7 безоблачен ден - Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Време за подсилване на традициите. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място. Добър ден за пътешестване, както и да се прекара времето отвън дома. Общувайте, колкото може повече, бъдете открити.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР