Намаляването на сексуалното желание възниква по няколко причини: здравословни проблеми

...
Намаляването на сексуалното желание възниква по няколко причини: здравословни проблеми
Коментари Харесай

Любовна трапеза: 10 храни, които повишават либидото

Намаляването на половото предпочитание поражда по няколко аргументи: здравословни проблеми (например с щитовидната жлеза), с трес, бодърствуване, отмалялост и други психически фактори.  Първото нещо, което можете да извършите, е да се опитате да възстановите желанието, като възстановявате всекидневието и храната си.

Въпреки това си коства да знаете, че повишението на либидото е допустимо даже единствено в случай че постоянно разнообразявате диетата си . Трябва също по този начин да се има поради, че не всички артикули, които покачват желанието при мъжете, ще повлияят и на дамите .

Това, което има удобен резултат върху потентността на мощния пол, може да провокира противоположен резултат в женското тяло.

Но има универсални артикули, които въздействат еднообразно добре на либидото както на мъжете, по този начин и на дамите. Имате ли потребност от хрумвания за вечерята тази вечер?

Храни, които покачват либидото при дамите и мъжете

Сушени плодове ( сини сливи и сушени кайсии ). Количеството е изключително значимо тук, защото тези афродизиаци имат дребен непряк резултат - подтикват перисталтиката, което значи, че вечерта може да не приключи доста сантиментално.

Горчив шоколад . Чудесно допълнение към вечеря на свещи. Можете да го консумирате както в чист тип, по този начин и да го употребявате за подготвяне на шоколадово фондю да вземем за пример. Потапянето на ягоди в шоколад даже наподобява вълнуващо, а представете си единствено по какъв начин ще се отрази на либидото ви.

Морска храна . Ако всички типове морски блага са подобаващи за мъжете, тогава дамите би трябвало да се опират на морски водорасли и стриди.

Пъдпъдъчи яйца . За мъжете е по-добре да ги употребяват сурови, а прибавянето им към салата ще бъде идеално за дамите.  

Храни, които покачват либидото при мъжете

Червеният и черният хайвер са доста потребни за представителите на мощния пол. Микроелементите, съдържащи се в тези артикули, освен покачват равнищата на тестостерон, само че и карат сперматозоидите да се движат по-активно, увеличавайки вероятността за забременяване.  

Банани . Плодът е богат на калий, а този микроелемент има удобен резултат върху мускулите.

Ядки и зеленчуци . Класическа композиция от артикули, повишаващи потентността при мъжете. Наистина има резултат от яденето на ядки и зеленолистни, само че той е мощно надценен от медиите и малкия екран, настояват диетолозите.

Сексолозите поучават да избирате храни, обогатени с цинк (тиквени семки, говеждо, зърнени храни и сирена). Именно този микроелемент провокира производството на повече тестостерон, хормонът, виновен за либидото.

Храни, които покачват либидото при дамите

Женшен . Коренът от женшен е един от най-мощните афродизиаци за дамите, само че не е елементарен за намиране по нашите географски ширини. Така че можете да употребявате билки с сходни свойства, като лимонена трева. Но в случай че съумеете да намерите женшен, тогава би трябвало да знаете, че неговият подтикващ резултат не е налице незабавно, а резултатът се вижда единствено след седмица постоянна приложимост.

Чили . Когато се употребява този артикул, в тялото се отделят ендорфини и се форсира сърдечната периодичност, мозъкът възприема тази реакция на тялото като възбуденост и дава команда за дейни дейности. Но внимавайте, тъй като пикантната храна е противопоказана за хора, които имат стомашни проблеми.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР