Намалихме задълженията на БДЖ, каза транспортният министър Ивайло Московски Ивайло

...
Намалихме задълженията на БДЖ, каза транспортният министър Ивайло Московски Ивайло
Коментари Харесай

Ивайло Московски: Правителството е стабилно

Намалихме отговорностите на БДЖ, сподели транспортният министър Ивайло Московски Ивайло Московски е министър на превоза, осведомителните технологии и... към профила по Канал 3.

С тези думи гостът в студиото отговори на рецензии, отправени от председатиля на софийската организация на Българска социалистическа партия Калоян Паргов, който упрекна праветвното на ГЕРБ в пренебрегване на железопътния транспортьор.

За срещата на премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила с гръцкия му сътрудник Алексис Ципрас Алексис Ципрас – гръцки политик и министър председател на страната от януари 2015... към профила и сръбския президент Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е... към профила и контрактуваното в Солун създаване на транспортни връзки Московски уточни, че това ускори връзките сред трите страни и ще докара до непоклатимост в района.

"ТОЛ-системата ще стане, рано или късно. Винетките за леките коли и баничарките ще останат, тъй че няма да има обществено напрежение ", разяснява още той.

"БСП за това е съпротива, с цел да желае оставки ", уточни Московски във връзка настояването вътрешният министър Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила да се отдръпна от поста. Правителството на ГЕРБ и "Обединени патриоти " (ОП) е устойчиво, всички системи в страната са постоянни, макропоказателите на страната са добере. Нямаме проблеми с Оперативна програма. Аз работя с човек от тази коалиция ", уточни още той

"Не съм доста в тази тематика, тъй като бях в чужбина ", сподели Московски във връзка предлагането на Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и... към профила за отпадането на класа за отслужено време.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР