Наложиха наказание „забележка” на народния представител Христо Петров, известен като

...
Наложиха наказание „забележка” на народния представител Христо Петров, известен като
Коментари Харесай

Ицо Хазарта със забележка заради средния пръст в парламента

Наложиха наказване „ забележка” на народния представител Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта, поради непристоен жест в пленарната зала. Това се случи, откакто от парламентарната естрада Десислава Атанасова сподели, че народен представител от „ Продължаваме Промяната " е посочил „ извънредно непристоен жест” към народните представители. „ Това е снимано, господин ръководител. Ще ви дава снимков материал”, сподели тя.

По-късно Мирослав Иванов, който е на председателското място, съобщи, че Никола Минчев е изгледал видеозаписа и го е уведомил, че фактически Петров е направил „ действие, което предстои на наказване ".

„ Поведението, което вие претендирате, че е осъществено, явно се удостоверява от видеозаписите и това изисква да бъде наложено наказване „ забележка”, а не „ порицание”, както бе поискано от госпожа Атанасова. Така че господин Петров, натрапвам Ви наказване „ забележка”, сподели Иванов.

„ Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв метод оскърбени. Що се отнася до хората, към които съм посочил този жест - мисля че, това е най-малкото, което може да бъде показано”, сподели след наложеното наказване Ицо Хазарта.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР