Налице са притеснителни тенденции, свързани с разпространението на наркотици, най-вече около

...
Налице са притеснителни тенденции, свързани с разпространението на наркотици, най-вече около
Коментари Харесай

Гешев със спешен ход, как ще бори наркотрафика

Налице са притеснителни трендове, свързани с разпространяването на опиати, най-вече около учебни заведения, ръководство на МПС след приложимост на наркотични субстанции - трендове, които заплашват сигурността на българските жители и те основателно са обезпокоени. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев, представен от " ДарикНюз " във връзка акция " Бяло ", която се организира в страната.

Създава се съгласуваност по места, дружно с Министерство на вътрешните работи, за реализиране на реални резултати в противопоставяне на разпространяването на наркотични субстанции. Гешев е изискал активизиране на работата по досъдебните производства от страна на административните ръководители на прокуратурата, както и предприемане на нужните дейности за покачване на наказателна отговорност при съществуване на доказателства, посочи още обвинител номер едно.
-->
Назначени са и инспекции на Министерство на вътрешните работи предвид на компетенциите на Министерство на вътрешните работи за откриване на закононарушения. В прокуратурата е основана организация за бързо и предпочитано осъществяване на дейности по следствието на нови случаи.

В рамките на идващите дни се очакват данни от провеждащата се акция в цялата страна, посочи Гешев.

" В рамките на пълномощията на Министерство на вътрешните работи е разпоредена и профилирана полицейска интервенция по тематиката ", разяснява още основният прокурор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР