Наличието на добра и бърза мрежа е само едно от

...
Наличието на добра и бърза мрежа е само едно от
Коментари Харесай

Теленор разшири възможностите за връщане на стари смартфони




Наличието на добра и бърза мрежа е единствено едно от изискванията за съществуване на добра връзка с нея, безотказна работа на мобилни приложения и даже за качествена гласова връзка. Не по-малко значимо е и какви телефони използваме. Например работата на новите гласови услуги VoLTE, осигуряващи доста по-бързо свързване и по-качествен тон при диалозите, е допустима единствено, в случай че двамата клиенти разполагат с VoLTE телефони (и функционалността е задействана).

Обновяването на „ смарт телефон парка “ на клиентите може би задачата на Теленор, която пуска нова услуга за изкупуване на употребявани смарт телефони, наречена „ Върни и вземи “. Операторът от повече от години предлага услугата Upgrade, която дава опция на клиент да си вземе на лизинг нов телефон и след 12 месеца да го размени с нов, като върне остарелия в положително положение. Tази услуга обаче е лимитирана единствено до модели, включени в листата „ Upgrade”, и изисква заплащане на месечна вноска от 6,99 лева

От 15 октомври потребителите на Теленор могат да върнат своя телефон (независимо каква марка и модел е) и да получат цената му под формата на ваучер. Ваучерът може да се употребява при закупуване на ново смарт устройство – телефон, таблет или на аксесоар от предлагания в Теленор подбор.

“В взаимозависимост от положението на устройството, неговата марка, модел и година на произвеждане, клиентът ще получи предложение за цена на изкупуването му и в случай че е склонен с препоръчаното, ще получи в подмяна ваучер за контрактуваната стойност, изясняват от оператора. - Всеки клиент може да предложи за изкупуване безграничен брой устройства, като за всяко от тях ще получи и обособен ваучер. “

Ваучерът се дава под формата на електронен код, който клиентът получава посредством SMS на посочен от него телефонен номер. Същевременно ваучерът не е поименен и може да се дава за прилагане и на друго физическо лице. „ Не е допустимо потреблението на ваучера на части, потреблението на няколко ваучера вкупом за една и съща покупка, както и за възнаграждение на месечни сметки, лизингови вноски, покупка на спомагателни пакети с минути, SMS, мобилен интернет или цифрово наличие “, изясняват от Теленор.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР