Нали сте чували репликата по-добре сама, отколкото зле придружена? Не

...
Нали сте чували репликата по-добре сама, отколкото зле придружена? Не
Коментари Харесай

Ето ви няколко наистина важни причини, заради които трябва да си тръгнете от нездравословния брак

Нали сте чували репликата " по-добре сама, в сравнение с зле съпроводена "? Не забравяйте - отрицателните страсти водят до болести, с които от време на време и медицината не може да се оправи. Например, рак. Вече има доста изследвания, които потвърждават, че една от аргументите за развиването на рак, са отрицателните страсти - болежка, злоба, невярност, недооцененост... Има къде по-приятни способи да прекарате живота си, вместо да стоите в брак, който не ви носи наслада и обич.

Напуснете, с цел да имате по-голям късмет за нова обич

Ако сте в брак, вие най-вероятно не можете свободно и умерено да поддържате връзка с други хора, не можете да ходите по празненства, срещи... А това автоматизирано лимитира шанса ви да срещнете същинската обич. Така можете да прекарате целия си живот - в неистина. Ще живеете с сътрудник, който не ви прави щастливи, а същинското благополучие ще ви подмине. Това ли желаете? Затворете вратата, с цел да можете да отворите нова. Някои изследвания демонстрират, че хората, които се женят наново, са по-малко склонни да се разведат, тъй като този път познават себе си по-добре и са сигурни в това, което търсят в индивида до тях.



Напуснете, с цел да посветите време на себе си

сигурно сте се отказали от нещо, с цел да угодите на колегата си. Дали това са остарели другарства, занимание или концепция за бизнес, няма значение. Важното е, че сте жертвали парченце от себе си за нещо, което не върви и не дава отговор на вашите потребности, не ви прави щастливи. Ами - напуснете! Излезте от тази връзка и посветете време на себе си. Пътувайте, спортувайте, срещайте се с приятелите си... " Лошият " брак може да ви попречи да вършиме нещата в живота, които желаете да вършиме, или да имате неща в живота, които заслужавате.

Напуснете, ще бъдете по-щастливи

Когато напуснете сътрудник, който не ви прави щастливи и не ви оказва помощ да се развивате, да се чувствате щастливи в кожата си, вие ще получите една много сериозна доза благополучие. Да, в началото ще преживеете потрес, ще сте малко тъжни, допустимо е даже да се почувствате - неуспяли, неосъществени, само че единствено за малко. След година, две, три ще бъдете нов човек.



Вашите деца също ще бъдат по-щастливи

Много двойки остават дружно, поради децата. Груба неточност! Децата ви ще бъдат по-щастливи, в случай че вие сте щастливи. А вие щастливи ли сте в този брак? Ако отговорът е " не ", значи е време за смяна. И децата ви порастват по-спокойни и щастливи, в случай че се усещат сигурни в средата, в която порастват. Не им давайте неприятен образец, примирявайки се с връзки, които не ви носят нищо положително.



Ще бъдете по-здрави

Според редица изследвания, животът във неприятелски дом може да бъде толкоз физически нездравословен, колкото прекомерно многото алкохол или хроничния стрес на работното място. Така че, в случай че към момента не сте се разделили със брачната половинка или брачна половинка си, които не са вашата „ по-добра половина “, не забравяйте, че сте изложени на нараснал риск от сърдечни болести, рак, артрит, диабет и по-слаба имунна система.

Ще изглеждате по-добре

Много хора споделят, че след развода или разлъка са се преобразили от вътрешната страна, тъй като са почнали да се усещат по-добре и по-живи. И когато вътрешното им Аз стартира да цъфти, външният им тип постепенно се трансформира към по-добро.
След огромен витален преход като развода множеството хора са склонни да се трансформират външно преднамерено - стартират да упражняват, сменят дрешника си, актуализират грима си... Тези промени също оказват помощ да се усъвършенства самочувствието им и възприятието им за благоденствие.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР