„Налазвам като тарантули, падат като двете кули...“. Това пее певицата

...
„Налазвам като тарантули, падат като двете кули...“. Това пее певицата
Коментари Харесай

Пайнерка се забърка в скандал заради взривените кули в САЩ

„ Налазвам като тарантули, падат като двете кули... “. Това пее певицата Ванеса позната към този момент като Малката в новата си ария „ Тарантула “. Новото парче взриви мрежата единствено за часове, предизвиквайки вълна от неодобрение, а почитателите считат, че фразата с двете кули несъмнено звучи като отпратка към трагичните атентати в Съединени американски щати от 11 септември 2001 година, когато двете кули близнаци на Световния търговски център бяха взривени. Меломаните дефинираха фразата като подигравка с огромната покруса от преди 19 години.

Ето за какво парчето беше небрежно свалено от формалния канал на Пайнер и уеб страниците за видеосподеляне. „ Тарантула “ се появи още веднъж няколко часа по-късно, а двете кули към този момент не са част от текста. Въпреки това към момента може да се открие първичния публикуван вид от зложелатели на музикалния колос. Създателите на песента са безапелационни, че зад текста не стоят претекстове за насмешка с паметта на починалите в терористичния акт.

Малката разяснява пред „ България Днес “, че осъзнава и е поправила грешката в точния момент. „ Бързо реагирахме и песента беше изменена в точния миг. Всеки да схваща решението ни както желае. От наша страна всичко е поправено “, отсече певицата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР