Наказанието от няколко мача без публика е най-лекото, което вероятно

...
Наказанието от няколко мача без публика е най-лекото, което вероятно
Коментари Харесай

"Цървена звезда" вероятно ще посрещне "Лудогорец" без публика, ако има мач изобщо

Наказанието от няколко мача без аудитория е най-лекото, което евентуално ще наложи Европейската футболна централа УЕФА на " Цървена звезда ". Причината е гневният изблик на почитателите към съдията на срещата Тамаш Богнар след загубата на отбора от " Мидтиланд " в четвъртия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

След мача от северната естрада, където по традиция са ситуирани най-върлите почитатели на " Звезда " полетяха предмети към тунела, който минава точно от там. Целта беше реферът, само че летящ камък удари помощник-треньорът на домакините Федерико Панончини. Той беше признат по неотложност в болница със счупена глава. Предмети паднаха и покрай капитана Милан Борян, само че той е добре. След случая треньорът на " Звезда " Деян Станкович отхвърли да приказва пред медиите.



От УЕФА сигурно няма да подминат случая. Очаква се наказването да е сурово, защото " Цървена звезда " е в изпитателен интервал пред централата за такива произшествия. От началото на сезона клубът игра 2 домашен мача без аудитория в евротурнирите поради расистки викания на почитателите.

Положението на сръбския клуб се отежнява в допълнение от обстоятелството, че един от хвърлените предмети удари леко помощник-съдията на мача.

Най-тежката глоба е изваждане от европейските шампионати за един сезон, а като удобно решение от клуба биха определили няколко мача без емблематичната си прочувствена аудитория. От него ще могат да се възползват от " Лудогорец ".

На 25 ноември разградчани гостуват в Белград на " Звезда " в среща от Лига Европа. Мача може да гледате директно по bTV Action от 19:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР