Наказание порицание получиха днес народните представители Искрен Митев от Продължаваме

...
Наказание порицание получиха днес народните представители Искрен Митев от Продължаваме
Коментари Харесай

Порицаха Митев и Костадинов заради кавгата им на 1 юни

Наказание " неодобрение " получиха през днешния ден народните представители Искрен Митев от " Продължаваме промяната " и Костадин Костадинов от " Възраждане " поради абсурда, който си спретнаха в сряда, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Наказанието, което се постанова по член 156, гласящ " нарушава реда на съвещанието или е основал безвластие в залата ", прочете ам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин. В 3-дневен период двамата депутати могат да възразят пред ръководителя.

В сряда Искрен Митев и Костадин Костадинов се сдърпаха в пленарната зала - дейности, които се разиграха пред погледите на посетители и деца на Народното събрание, пристигнали в Деня на детето да следят работата на законотворците. В зала се чуха квалификациите „ господин Копейкин ”, „ дръвник ”, " ще го набия ". Стигна се и до дърпане на вратовръзки.

Председателят на Народното събрание Никола Минчев и съпартиен на Искрен Митев дефинира случилото се като неприемливо. По-късно денем Митев се извини за казаното от трибуната, уточнявайки, че всичко било истина. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР