Наказание Лишаване от свобода“ за срок от 1 година и

...
Наказание Лишаване от свобода“ за срок от 1 година и
Коментари Харесай

Вкарват в затвора 26-г. мъж, откраднал и повредил ``Мерцедес в гр. Рила

Наказание „ Лишаване от независимост “ за период от 1 година и 8 месеца, при първичен „ непоколебим “ режим на изтърпяване, наложи Районен съд – Дупница, във връзка с 26- годишен гражданин на Община Рила, който се призна за отговорен в незаконно лишаване е разваляне на непознато МПС. Съдът утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура и отбраната му.

Подсъдимият Асен С. се признава за отговорен в това, че на 28.08.2021 година към 00:50 ч. в гр. Рила, обл. Кюстендил, е лишил непознато моторно транспортно средство, а точно: лек автомобил марка „ Мерцедес Ц-180 “, от владението на притежателя, без негово единодушие, с желание незаконно да го употребява, като е последвала щета на транспортното средство на стойност 1,500 лева, в резултат на породеното ПТП и то е изоставено без контрол на гл. път Е-79, на територията на община Бобошево. Деянието е осъществено при изискванията на повторност, откакто е бил наказан с влезнала в действие присъда за друго такова закононарушение. От изтърпяване на наказването – 25.03.2021 година не е изминал пет годишният период по член 30, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Определението на Районен съд – Дупница е дефинитивно и не предстои на обжалване.

Съдът удостоверява взетата във връзка с обвинения мярка за неотклонение „ Задържане под стража “, до привеждане на наказването „ отнемане от независимост “ в осъществяване.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР