Наивно е да се смята, че в древността хората са

...
Наивно е да се смята, че в древността хората са
Коментари Харесай

Древните хора са карали всъдеходи преди 14 млн. години

Наивно е да се счита, че в древността хората са били първобитни. В предишното е имало високотехнологични човешки цивилизации, които са се придвижвали благодарение на всъдеходи още преди 12-14 милиона година, твърди съветският академик Александър Колтипин.

Колтипин работи в Московския научно-изследователски център по естествени науки. Ученът неотдавна се завърна от експедиция, която изследва Фригийската котловина в Централна Турция.

Колтипин, чиято компетентност е геология, твърди, че в долината се е натъкнал на загадъчни следи, които никога не могат да бъдат получени вследствие на естествени процеси в природата.

Според него те са плод на инженерната мисъл и което е още по-важно – могат да бъдат датирани с огромна акуратност.

Той е уверен, че следите, които е разкрил в Турция, са оставени от антични транспортни средства, употребявани от хора, живели по тези земи преди 12-14 милиона години.

Ученът е безапелационен, че щом можем да откриваме отпечатъци от динозаври, оставени върху мека почва, които след това са се вкаменили, то можем елементарно да откриваме и следите от гумите на антични транспортни средства.

 Древни цивилизации

Древните всъдеходи са оставили симетрични следи, които тук-там доближават до дълбочина към един метър. Това кара Колтипин да допусна, че те са били много по-тежки от днешните си аналози.

Понякога успоредните дири на всъдеходите се пресичат, тук-там са се запазили даже драскотини, оставени от осите им.

Геологът е безапелационен, че тези следи са оставени от транспортни средства, употребявани от антична цивилизация, съществувала доста преди класическата визия, възприета и до през днешния ден за възникването на човешкия жанр.

Ученът стига по-далеч в догатките си и изрича мнението, че античните земляни даже не са приличали на днешните хора.

По думите на Колтипин следи от античната високотехнологична цивилизация има по целия свят. Въпреки това учените всеобщо отхвърлят да ги интерпретират или да признаят за съществуването.

Симетричните вкаменени следи от незнайно транспортно средства са виждани от десетки учени. Те са изследвали дистанцията сред тях, така наречен междуосие, което е еднообразно на всички места, където те са открити.

Въпреки това експертите отхвърлят да признаят съществуването им, тъй като се тормозят, че може да изпаднат в неудобно състояние.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР