Наистина не можех да допусна дори за части от секундата,

...
Наистина не можех да допусна дори за части от секундата,
Коментари Харесай

Безобразие! Плиткоумие! Демагогия!

Наистина не можех да позволи даже за елементи от секундата, че след Станишев, който спретна и вкара Българска социалистическа партия в аферата "Пеевски " и срина доверието в социалистическата концепция пагубно, ще пристигна различен ръководител, който пък ще прави противен и неправилен пиар, качен на една каручка и още веднъж на гърба на партията!

Слушам други Нинова по какъв начин прибързано изяснява следващата небрежно скалъпена позиция на управлението на Българска социалистическа партия (само на тясното управление!) за странджанските животновъди и си мисля - никой от нас не заслужава сходна подигравка.

Никой!

И най-много тези, които най-вече и имат вяра. Защото всички ние, кой повече, кой по-малко, избирайки я преди 2 години и дадохме и бронирахме крепко с единственото и най-важното - нашата религия и доверие. И казахме - работи и ни представлявай!

Днес, вместо да го пази този капитал на съвсем 1 милион души като очите си, той се изяжда и девалвира безпощадно. Брутално цинична история.

****
Но, да се върнем на нещастието на клетата баба Дора и заличавания занаят.

Вместо да извадите очи, изписахте вежди на Цветанов и Борисов, за следващ път. Аз към този момент стартирам да се възнамерявам, кой в действителност работи за добруването на ГЕРБ във властта? Онези - натирените или тези, които останаха в ИБ на Българска социалистическа партия!?

Какво в действителност им сподели Корнелия Нинова на фермерите от Странджа през днешния ден? Че не е имало заповеди за ликвидиране и по тази причина не било законно, само че двама министри веднага ще седнат да ги подпишат и изтребването ще продължи законно?!

Така ли?

Това ли е казусът, който видя качена на каруцата?

Това ли е алтернативата?

Това ли е политическото решение на Българска социалистическа партия?

ДОПЪЛНЕНИЕ:

Кажете ми: Какво реализира нашият ръководител като отиде в Странджа?

Съхрани поминъка на хората ли?

Даде им вяра ли?

Извоюва европейски обезщетения ли?

Направи ги най-малко симпатизанти на лявата концепция ли?

Спря изтреблението на животни ли?

Направи поръчка за нова политика в отглеждането на животни ли?

Постави въпросите за превантивната имунизация ли против всевъзможни типове чуми ли?

Постави въпроса за съхранението на останалите стада добитък в другите елементи на България ли? (ами, в случай че на следващия ден от френската лаборатория пристигна още една бумага, че и там има чума?).

Какво в действителност направихме? (чрез нея)

Накарахме държавното управление да напише още една-две заповеди, с цел да си узаконят изтреблението. Това стана.

И няма и помен от някаква вероятност, в случай че на следващия ден, след две-три години, отново пламне същата болест...... отново ще трепем.

Не животните. Фактически трепем хората, които ги отглеждат.

Излиза, че това е единтвеното решение.

*****
Представете си следната обстановка. Министрите на мутрата подписват едни заповеди, с които убиването става законно и отиват при баба Дора и за един час бастисват стоката и в личния и двор. Законно!

И какво ще си намерения баба Дора не за Корнелия Нинова, а за нас, за партията ни?

Питам ви, по какъв начин си мислите - нашата председателка ще бъде ли до нея до момента в който изнасят труповете на добитъка и?

Всички знаем, че няма.

ТАКА ХОРА НЕ съдебна експертиза ПЕЧЕЛЯТ!!!

Никога не съм очаквала от ръководителя на Българска социалистическа партия, който и да е той, да заляга на прага на тези хора, с цел да пази с тялото и наличието си стоката им. Но, чакам... Не! ИЗИСКВАМ от него да направи по този начин, щото да не се случва това. Затова има политически средства и лостове, които са доста по- могъщи.

Другото е измама и работа от пусто в празно.

Автор: Албена Шавел, "Поглед.инфо "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР