Нахлуванията на дронове на границата на Съединените щати с Мексико

...
Нахлуванията на дронове на границата на Съединените щати с Мексико
Коментари Харесай

Командирът на Пентагона предупреждава за „тревожен“ брой набезпилотни летателни апарати на границата между САЩ и Мексико

Нахлуванията на дронове на границата на Съединените щати с Мексико наброяват „ хиляди “, съгласно почитан чиновник на Пентагона.

Сен. Тед Бъд, R-N.C., разпита ген. Грегъри М. Гийо и Лора Дж. Ричардсън на чуване в Сената в четвъртък, питайки за броя на документираните дронове на южната граница и техните опасности за вътрешната сигурност.

„ Броят на нахлуванията беше нещо, което беше обезпокоително за мен, когато поех командването предишния месец ", сподели Гийо на сенатора. „ Не знам действителния брой – не мисля, че някой знае – само че е в хиляди. “

Ген. Грег Гийо свидетелства пред сенатска комисия по отношение на броя на нападенията с дронове, документирани на границата сред Съединени американски щати и Мексико. (Fox News)

Той продължи: „ Говорих с митниците и граничната защита, които дават отговор за нахлуванията на UAS на границата, дружно с DOJ. И те дефинират броя на хиляди. "

Буд настоя за каква времева рамка се базира на Гийо във връзка с „ хиляди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР