Наградите Златните малинки, които се присъждат за най-лошо представяне в

...
Наградите Златните малинки, които се присъждат за най-лошо представяне в
Коментари Харесай

Оттеглят Златната малинка на Брус Уилис заради заболяването му

Наградите " Златните малинки ", които се присъждат за най-лошо показване в сферата кино за миналата година, отдръпват анти-наградата си за Брус Уилис, откакто фамилията на артиста разкри, че той се бори с афазия - заболяване, което визира когнитивните му качества, предава CNN.

" След дълго обсъждане, The Razzies взе решение да анулира премията Златна малинка, присъдена на Брус Уилис, заради скорошното разобличаване за диагнозата му ", се споделя в изказване на анти-наградите. " Ако здравословното положение на някого е фактор при вземането на решения и/или представянето му, ние признаваме, че не е уместно да му връчваме премията. "

В сряда фамилията на Уилис, в това число някогашната му брачна половинка Деми Мур, съобщи в взаимно изказване, че артистът ще си вземе отмора от актьорската си кариера заради здравословното му положение.

" Това е в действителност сложен миг за нашето семейство и ние сме доста признателни за вашата непрекъсната обич, състрадание и поддръжка ", се споделя частично в изказването.

Афазията е " положение, което ви лишава от способността да поддържате връзка " и може да бъде породено от разнообразни болести и положения като инсулт, контузия на главата, мозъчен израстък или заболяване.

Тази година Уилис беше " номиниран " за осем от осъществяванията си през годината в категория, особено основана за него и наречена " Най-лошо осъществяване на Брус Уилис във филм от 2021 година ". В последна сметка окончателното решение бе, че ролята му в " Космически грях " е " спечелилият ".

" Категорията не беше планувана да бъде непрекъсната част от " Златните малинки ". Затова тя няма да бъде повторена ", се добавя в изказването на анти-наградите.

В сряда организацията написа в Twitter: " Малинките откровено съжаляват за диагнозата на Брус Уилис. Може би това изяснява за какво той искаше да се отдръпна с гръм и тропот през 2021 година Отправяме нашите най-хубави пожелания към Брус и фамилията му ".

Вероятно заради гнева, който си навлякоха по-късно Малинките написаха в Twitter: " За да поясним, ние научихме за диагнозата на Уилис по същото време, когато и всички останали... едвам тази заран ".

В четвъртък те също по този начин оповестиха, че анулира номинацията на Шели Дювал, чието осъществяване в " Сиянието " ѝ донесе номинация по това време поради ужасяващите условия на работа по време на фотосите на емблематичната хорър лента. Дювал трябвало да повтори сцената е безйболната бухалка 127 пъти, след което била извънредно изтощена. Целта на Кубрик била камерата да хване точно това същинско безсилие и беззащитност на героинята ѝ. Актрисата споделя, че по време на фотосите косата ѝ почнала да пада поради преживения стрес.

Основателите на " Златните малинки " Джон Джей Би Уилсън и Морийн Мърфи бяха декларирали в изявление за Vulture, че съжаляват за номинацията.

" Както неотдавна споменахме в изявление за Vulture, смекчаващите виновността условия се отнасят и за Шели Дювал в " Сиянието ". Оттогава открихме, че представянето на Дювал е било повлияно от отношението на Стенли Кубрик към нея по време на фотосите ", се прибавя в изказването от четвъртък. " Бихме желали да се възползваме от опцията да отменим и тази номинация. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР