Наградите Оскар, присъждани от американската Академия за кинематографично изкуство и

...
Наградите Оскар, присъждани от американската Академия за кинематографично изкуство и
Коментари Харесай

След 4 години Оскар-ите ще имат водещ

Наградите " Оскар ", присъждани от американската Академия за кинематографично изкуство и просвета възстановяват блясъка си тази година. За първи път от 4 години насам церемонията ще има водещ.

Докато редица събития и награди бяха отсрочени поради увеличението на случаите на Ковид-19, от Ей Би Си оповестяват, че че церемонията по връчване на Оскарите ще се организира по проект и ще има водещ.

Рейтингът на телевизионното предаване бележи спад през последните години. Миналогодишното събитие беше проследено от рекордно невисок брой фенове - 10,4 милиона, откакто през 2020 година притегли пред екрана 23,6 милиона души. За финален път церемонията за премиите " Оскар " имаше хазаин през 2018 година, когато за втора поредна година задачата беше поверена на комика и водещ на късно токшоу Джими Кимъл. Преди наградното шоу са водили Крис Рок, Елън де Дженерис, Били Кристъл, Упи Голдбърг.

ABC заяви също, че тази година " Оскар " -ите ще се завърнат в дългогодишния си дом спектакъл " Долби " в Холивуд. Миналата година поради коронавирусната пандемия водещите киноотличия бяха раздадени в наличието на дребен брой номинирани и посетители на гара " Юниън " в центъра на Лос Анджелис. Церемонията се състоя в края на април.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР