Наградиха двама шофьори на автобуси от градския транспорт във Варна

...
Наградиха двама шофьори на автобуси от градския транспорт във Варна
Коментари Харесай

Наградиха шофьори от градския транспорт във Варна за добрите им постъпки

Наградиха двама водачи на рейсове от градския превоз във Варна за положителните им действия по време на работа. 

За да си водач, с изключение на всички умения, е нужно човещина и отношение, а и здрави нерви, признават и двамата пред БНР - Варна.

Сутринта на 13-ти юли Даниел Фиков прави постоянния си курс по маршрута на линия 148, когато вижда на спирка " Чаталджа " двама души, които оказват помощ на паднал мъж на бус лентата. Инстинктивно стопира рейса и слиза да помогне с бутилка вода. 

Ето и какво споделя той:

  " Човекът беше на земята. В момента, в който го намокриха, отвори очи и стартира да мърда с клепачи. Остана си в легнало състояние. "

Той не изчаква идването на колата за спешна помощ, тъй като би трябвало да продължи по маршрута и да закара пасажерите на работа. Споделя, че сходни произшествия не са необичайност, случвало се е да оказват първа помощ в рейса.

След привършване на работа Карамфил Радев намира телефон, който връща на притежателя. Споделя, че постоянно откриват забравени движимости и постоянно ги оставят на дежурния диспечер.

И двама са били жертва на отношението на пасажерите. " Варненските пасажери са като пътищата – еднообразно неприятни ". Основен проблем в градския превоз са подрастващите. Споделят за случаи, в които замерват рейса с камъни или въртят крановете на рейсовете, с което те блокират. Всички знаят за тези проблеми, само че ограничения не се подхващат. Хората ги е боязън да създадат забележка, тъй като незабавно против тях се изсипва експанзия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР